tiistai 23. helmikuuta 2010

Latukarttoja reitille ja palautetta laduista

Latukarttoja on sijoitettu yksi urheilukentälle ja yksi kolmen ladun risteykseen, siis paikkaan, josta latu lähtee Teeriniemen suuntaan, latu Urheilukentän suuntaan ja latu Punaisen Rukin suuntaan. Kolmas latukartta sijoitetaan Taikinapohjan rantaan paikkaan, josta Tunkelon lenkki alkaa.

Antakaa palautetta laduista ja niiden kunnosta.
Erityisen tärkeätä olisi saada tietää, missä latu on ajettu hankalasti hiihdettäväksi tai esimerkiksi missä on muutoin "huono paikka". Emme pysty kaikkia latuja heti itse hiihtämään, joten paikkatiedon sisältävällä palautteellanne kiinnitetään ao. paikkaan enemmän huomiota ja saadaan ladut seuraalla ajokerralla nopeammin parannettua. Hannu ja Aki

4 kommenttia:

  1. Kiitokset erinomaisista laduista viikonloppuna 6-7.3.! Oli todella upeat kelit, ja hyvät ladut, viimeisen päälle ajetut. Postikorttimaisemat kaiken päälle, ei voi hiihtäjä parempaa toivoa.
    Yksi pieni vinkki: olisi tosi kiva, jos matkan varrella voisi poiketa hiihdon lomassa kuumalla mehulla / kahvilla.
    Ilkka

    VastaaPoista
  2. Terve Ilkka K.

    Kiitos palautteesta. Reitit ja koko hanke polkaistiin pystyyn aika nopealla aikataululla ja tulevina vuosina palveluja pyritään kehittämään. Tänä keväänä on hiihtäjille kuumaa mehua ja pipareita tarjolla Tunkelon lenkillä Mattilan talon kohdalla lauantaisin ja sunnuntaisin, mikäli talon isäntäväki on kotona. Tulevana lauantaina 13.3. kuumaa mehua on tarjolla, mutta sunnuntaina todennäköisesti ei. Paikka merkitty karttaan Tunkelon lenkille sinisellä merkillä.
    Aki

    VastaaPoista
  3. Miksei kirjaston takana olevalle pellolle ole tehty pitkään aikaan latua?

    VastaaPoista
  4. Kirjaston takana olevaa lyhyttä latua ei hoideta säännöllisesti, koska sinne ei ole saatu latukoneelle helppoa ja suoraa kulkuyhteyttä pidemmältä karttaan merkityltä latureitiltä. Samasta syystä tätä latua ei ole latukarttaan merkitty. Aki ja Hannu

    VastaaPoista