lauantai 27. helmikuuta 2010

Hiihtotapahtuma sunnuntaina 28.2. klo 12-15

Huomenna sunnuntaina on tiedossa rento kaikille varmasti sopiva hiihtotapahtuma. Tapahtuman keskipisteenä on Maivian Pidot, osoite Hiukkaan kylätie 245 (latukartassa punainen merkki), jossa on hiihtäjiä varten varattuna hernekeittoa, kahvia, mehua ja pullaa. Ja makkaraa voi paistaa nuotiolla.

Längelmäen Urheilijoiden hiihtojaosto järjestää sprinttihiihtokisan Maivian viereisellä pellolla, jonne on tänään ajettu oikean sprinttiladut. Latureittejä on valittavina
useampia ja Maiviasta pääsee kaikille laduille. Myös jäähallin tai Jykin parkkipaikalta voi lähteä kohti Maiviaa ja sieltä löytyy hyvin parkkitilaa, osoite Jykintie. Netissä olevasta latukartasta löytyy myös kaikki edellä mainitut paikat.

Urheilijoiden hiihtojaoston ison hankkeen, latukoneen oston tukemiseen saa paikan päältä tilisiirtoja. Latukoneen hankkiminen tietää jatkossakin laadukkaita latuja ja mahdollisesti uusia reittejä, joista jo haaveillaan.

Järjestäjien puolesta,

Eija

2 kommenttia:

  1. Kiitokset Längelmäen Urheilijoiden hiihtojaostolle, latukoneen kuskeille ja kaikille latujen tekoon osallistuneille, sekä Maivian Pidot emännälle mukavasta sunnuntai päivästä!
    Tuemme omalta osaltamme hyvää asiaa,

    "rouvat Hallista"

    VastaaPoista
  2. Eilen hiihtämässä, ladut hyvässä kunnossa. Paikoin pellolta pyryttänyttä lunta, ei haitannut menoa. Toisin paikoin keväistä roskaa, mutta sitä ei voi estää :)

    VastaaPoista