sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Sunnuntain hiihtotapahtumassa hyvin väkeä

Melko pikaisella aikataululla pystyyn laitettu hiihtotapahtuma keräsi hyvin väkeä helmikuun viimeisenä sunnuntaina Länkipohjan ja sen ympäristön laduille. Maivian Pidoissa oli hyvä pitää lounastauko, sillä tarjolla oli maukasta hernekeittoa, kahvia ja munkkia. Myös sprinttikisat ja MLL:n kanssa järjestetyt talviaktiviteetit pitivät nuoren väen liikkeessä.

Tunkelon lenkillä poikenneet kokivat varmasti iloisen yllätyksen, kun Kirjasniemen kohdalle – eli aikalailla kyseisen lenkin puoliväliin – reitille oli asetettu tarjolle kuumaa mehua sekä pipareita! Muutama laduilla tavattu hiihtäjä, jolla oli oma juomapullo jäänyt matkasti, totesi reilusti tuon mehun tuoneen tärkeitä voimia kotimatkalle. Kiitokset siis Raijalle ja Mikolle!

Latujen varteen on nyt myös saatu reittikarttojen lisäksi laitettua esille lisää tietoa latukoneprojektista sekä jokaisen tuen tarpeellisuudesta, jotta ensi talvenakin päästään hiihtämään. Nyt käytössä ollut kone, Paana 225, maksaa 20 000 euroa ja Längelmäen Säästöpankkiin sekä Jämsän Seudun Osuuspankkiin on avattu keräystilit, jotta Längelmäen Urheilijat saa latukoneen hankittua.

Oheisessa kuvaesityksessä lisää hiihtotapahtuman tunnelmia sekä tietoa Längelmäen Urheilijoiden tukemismahdollisuuksista:

1 kommentti:

  1. Hyvät on ladut länkipohjassa! olispa Hallissakin tuommoinen latukone !!
    Ladut oli sopivan vaihtelevia ja lenkeissä on kivoja vaihtoehtoja. Opasteet varmaan tulee isommilla teksteillä ja kilometrimäärät näkyvät siten selkeämmin. Opastaulut latujen risteyksissä helopttaisi ehkä ulkopaikkalaisia matkojen valinnoissa.
    Pitopaikassa oli todella hyvä tarjoilu, kiitos kokeille.
    Jämsäläiset jos tahdotte nauttia kunnon maalais maisemista ja hyvistä laduista kannattaa mennä siis Länkipohjan laduille. Kirj. Sini pukuinen naishenkilö.

    VastaaPoista